Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Anosis, στο πλαίσιο της Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά , προτείνει για αυτό το καλοκαίρι, ένα πολυθεματικό και διαδραστικό Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και Ανάγνωσης για παιδιά ηλικίας 6-8plus / 9plus- 13plus .

Το πρόγραμμα μας είναι προσαρμοσμένο στην κάθε ηλικιακή ομάδα προσφέροντας μοναδικές στιγμές μέσα από την δημιουργική απασχόληση, αντλώντας πληροφορίες που μπορούν στη συνέχεια να μετατραπούν σε γνώσεις και εφόδια για να έχουν μια καλύτερη αντίληψη της ζωής και του τρόπου που μπορούν να την αντιμετωπίσουν, καθώς επίσης και καλύτερη γνώση του εαυτού τους και του κόσμου γύρω τους.

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την τέχνη της παραμυθούς! Μέσα από την  αφήγηση σύγχρονων ή λαϊκών ελληνικών παραμυθιών ζωντανεύουν δράκοι, βασίλισσες και νεράιδες…Πολλαπλοί τρόποι αφήγησης:  με συνοδεία μουσικής φόρμας, με οπτικοποίηση, με θεατρική αφήγηση/ανάγνωση. Από την παραδοσιακή τέχνη της αφήγησης των παραμυθάδων περνάμε στην θεατρική απόδοση των παραμυθικών μοτίβων γνωρίζοντας από κοντά το θεατρικό παιχνίδι!

 

    Επικοινωνήστε μαζί μας    Μετάβαση στο περιεχόμενο