Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Anosis, στο πλαίσιο της Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά , προτείνει για αυτό το καλοκαίρι, ένα πολυθεματικό και διαδραστικό Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής και Ανάγνωσης για παιδιά ηλικίας 6-8plus / 9plus- 13plus .

Το πρόγραμμα μας είναι προσαρμοσμένο στην κάθε ηλικιακή ομάδα προσφέροντας μοναδικές στιγμές μέσα από την δημιουργική απασχόληση, αντλώντας πληροφορίες που μπορούν στη συνέχεια να μετατραπούν σε γνώσεις και εφόδια για να έχουν μια καλύτερη αντίληψη της ζωής και του τρόπου που μπορούν να την αντιμετωπίσουν, καθώς επίσης και καλύτερη γνώση του εαυτού τους και του κόσμου γύρω τους.

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με επιλεγμένα  κείμενα από τον χώρο της Παιδικής και Εφηβικής Λογοτεχνίας και δουλεύουν πάνω   στα συναισθήματά τους, την αλήθεια τους, μέσα από στοχευμένες ερωτήσεις κατανόησης και λογοτεχνικής πρόσληψης.

Ένα θερινό τμήμα Λογοτεχνίας για τα παιδιά, με σκοπό την ψυχαγωγία, τη δημιουργική πρόσληψη εννοιών και συναισθημάτων και ένα  ραντεβού παιδαγωγικού χαρακτήρα για την επανασύνδεση του παιδιού με την ελληνική γλώσσα.

 

    Επικοινωνήστε μαζί μας    Μετάβαση στο περιεχόμενο