ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ V.I.P. PROTECTION
 
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ANOSIS σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες Ασφάλειας σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ειδικά σεμινάρια για την Προστασία Υψηλών Προσώπων και να αποκτήσετε πιστοποίηση με δυνατότητα Εύρεσης Εργασίας.

 

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη στην αγορά της Ρόδου λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας επίσημων και VIP τουριστών.

Το σεμινάριο VIP Protection απευθύνεται σε άτομα που ασχολούνται με τον τομέα Ασφαλείας, ή που θέλουν να ασχοληθούν, και ενδιαφέρονται να εξειδικευτούν στην ασφάλεια επισήμων προσώπων, παρέχοντας στους Συνοδούς Ασφάλειας μια σύγχρονη, ολοκληρωμένη, άρτια και ποιοτική εκπαίδευση.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ANOSIS, με αίθουσες διδασκαλίας, εξοπλισμένες με όλα σύγχρονα οπτικοτεχνικά μέσα, έτσι ώστε ο εκπαιδευόμενος να κατανοήσει το θεωρητικό μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια στους εξωτερικούς χώρους που είναι ειδικά διαμορφωμένοι να γίνει η ρεαλιστική εξοικείωση και εξάσκηση.

  • Η ύλη της εκπαίδευσης είναι αυτή που διδάσκονται όλες οι επαγγελματικές Συνοδευτικές Ομάδες Ασφαλείας προσαρμοσμένη στην Ελληνική νομοθεσία.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.
  • Έναρξη επόμενου τμήματος τον Ιούνιο του 2017.

    Επικοινωνήστε μαζί μας    Μετάβαση στο περιεχόμενο