Στην Κύπρο

Προπτυχιακά προγράμματα

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Μεταπτυχιακά προγράμματα

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

a2

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ANOSIS σε συνεργασία με το φορέα πιστοποίησης ανθρωπίνου δυναμικού UNICERT προωθούν προγράμματα Προπτυχιακών- Μεταπτυχιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Frederick της Κύπρου.
Το Frederick είναι ένα από τα πέντε ιδιωτικά Πανεπιστήμια της Κύπρου, το μόνο με άδεια λειτουργίας σε δύο πόλεις (ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΛΕΜΕΣΟΣ). Υφίσταται στο χώρο της εκπαίδευσης από το 1965, το 2007 ξεκίνησε τη λειτουργία του ως ιδιωτικό Πανεπιστήμιο ενώ τα προγράμματα σπουδών του αναγνωρίστηκαν από τον ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) το 2011.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ
ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
► Η χώρα και η γλώσσα: Δεν «φεύγετε» ποτέ από την Ελλάδα! Πολλά από τα Προπτυχιακά είναι στα Ελληνικά.
► Σπουδάζετε πάνω στο γνωστικό αντικείμενο που πραγματικά επιθυμείτε και όχι αυτό στο οποίο «περάσατε».
► Το κόστος ζωής είναι εφάμιλλο ή και μικρότερο – σε σύγκριση με σπουδές στην Αθήνα – απ’ ότι στην Ελλάδα.
► Συνεχής υποστήριξη σπουδαστών: στο Frederick University εφαρμόζεται στην πράξη, με την αναλογία 1 επιβλέποντα καθηγητή ανά 10 άτομα.
►Ο γονέας έχει άμεση πρόσβαση και ενημέρωση από τους καθηγητές, όποτε το ζητήσει.
► Διαμονή: Οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου είναι ιδιόκτητες και περιμετρικά του υπάρχει πληθώρα διαμερισμάτων των οποίων τα ενοίκια κυμαίνονται από 250€-400€. Σε αρκετές των περιπτώσεων και ειδικά στα νεόδμητα, στη τιμή αυτή περιλαμβάνονται και επιπλέον παροχές (κοινόχρηστα, internet, ΔΕΗ κλπ). Το κόστος διαβίωσης είναι παραπλήσιο με αυτό της Αθήνας.
► Από τη στιγμή που ο φοιτητής ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής, μπορεί να επικοινωνήσει με το γραφείο φοιτητικής μέριμνας του Frederick και να συζητήσει μαζί τους τις λεπτομέρειες που αφορούν στην εγκατάστασή του στη Κύπρο.
► Σε προπτυχιακά που χρειάζεται ο φοιτητής ενισχυτική είτε στα Αγγλικά (αν το προπτυχιακό είναι στα Αγγλικά) είτε σε κάποιο μάθημα όπως είναι το σχέδιο για την αρχιτεκτονική γίνονται δωρεάν ενισχυτικά μαθήματα το Σεπτέμβριο πριν ξεκινήσει το χειμερινό εξάμηνο.
► Η μεταφορά των φοιτητών στη Κύπρο γίνεται σε προκαθορισμένη ημερομηνία (26/9/2016) συνοδεία στελεχών της UNICERT.
►Για τους φοιτητές που θα πρέπει να παρακολουθήσουν προπαρασκευαστικά μαθήματα σε συγκεκριμένα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών (π.χ. Αρχιτεκτονική, Φαρμακευτική), τα μαθήματα αυτά θα λάβουν χώρα πριν την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους (3/10/2016). Υπενθυμίζεται ότι τα μαθήματα αυτά προσφέρονται εντελώς δωρεάν και η διάρκειά τους είναι τριών εβδομάδων
►Για τους φοιτητές που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν κάποιο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με γλώσσα διδασκαλίας την Αγγλική, θα προσφέρονται προπαρασκευαστικά μαθήματα Αγγλικών ορολογίας εντελώς δωρεάν.
►Μετά τις 19/8/2016, σε προγραμματισμένες ημερομηνίες και ώρες, οι ενδιαφερόμενοι μαθητές προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών και οι γονείς αυτών, θα έχουν τη δυνατότητα επικοινωνίας με καθηγητές των αντίστοιχων σχολών του Πανεπιστημίου κατά τη διάρκεια των οποίων θα απαντούν σε ερωτήματα των φοιτητών.
►Τα ετήσια δίδακτρα ανέρχονται σε €6.100.
►Για εγγραφές έως 30/8 οι φοιτητές θα λάβουν έκπτωση 10% στα δίδακτρα του 1ου έτους.
►Προσφέρονται υποτροφίες με έκπτωση στα δίδακτρα του 1ου έτους που μπορεί να φτάσουν το 34% της αρχικής τιμής (4000€).

 

Επίσης στα δίδακτρα μόνο του 1ου έτους προσφέρονται οι παρακάτω εκπτώσεις:

  • 10% έκπτωση σε υποψήφιους φοιτητές με κάρτα ανεργίας σε ισχύ.
  • 10% έκπτωση σε ταυτόχρονη εγγραφή συγγενών α’ βαθμού.
  • 5% έκπτωση σε τρίτεκνους ή μέλη τρίτεκνων οικογενειών.
  • 10% έκπτωση σε πολύτεκνους ή μέλη πολύτεκνων οικογενειών.
  • 5% έκπτωση σε μέλη ή συγγενείς αυτών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
  • 5% σε περίπτωση εφ’ άπαξ εξόφλησης των διδάκτρων.
Επικοινωνήστε μαζί μας