ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ArchiCAD
 
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Anosis διοργανώνει ταχύρρυθμα σεμινάρια εκμάθησης του σχεδιαστικού προγράμματος Archicad.
Το Archicad της Graphisoft είναι το σχεδιαστικό πακέτο που δίνει τη δυνατότητα της απευθείας σχεδίασης σε τρεις διαστάσεις, προσφέροντας άμεση εποπτεία σε όλες τις φάσεις της μελέτης και αυξάνοντας αισθητά τη παραγωγικότητα, αυτοματοποιώντας μεγάλο μέρος της σχεδιαστικής διαδικασίας.
Ενώ σηκώνετε τοίχους, βάζετε πατώματα, προσθέτετε πόρτες και παράθυρα, δημιουργείτε τις σκάλες και επιλύετε τις στέγες αυτό το εργαλείο δημιουργίας πληροφοριών του κτιρίου, δημιουργεί μια κεντρική βάση δεδομένων των τρισδιάστατων στοιχείων του μοντέλου. Από αυτό μπορείτε να εξαγάγετε όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την πλήρη τεκμηρίωση του σχεδίου σας – πλήρη σχέδια, όψεις και τομές, αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές λεπτομέρειες, προμετρήσεις υλικών, πίνακες παραθύρων/θυρών/τελειωμάτων, φωτορεαλισμούς. Αυτό σημαίνει ότι ενώ σχεδιάζετε, το ArchiCAD δημιουργεί όλη την τεκμηρίωση της μελέτης , ελαχιστοποιώντας την επαναληπτική και ανιαρή σχεδιαστική εργασία. Και αντίθετα από τα 2D σχεδιαστικά προγράμματα, η πρόσβαση στο Εικονικό Κτίριο, σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε αλλαγές οποιαδήποτε στιγμή διατηρώντας την ακεραιότητα των εγγράφων σας, χωρίς να διακινδυνεύετε λάθη που κοστίζουν σε χρήματα ή παραγωγικότητα.

 

Πού απευθύνεται:

Εργαζόμενους, Φοιτητές, Ελεύθερους Επαγγελματίες, Αυτοαπασχολούμενους, Ανέργους, Πολιτικούς Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Τοπογράφους Μηχ/κούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Λοιπούς Μηχ/κούς, Διακοσμητές, Αρχιτέκτονες Τοπίου, Σχεδιαστές Δομικών Έργων, Σχεδιαστές.

 

► Διάρκεια: 40 ώρες

► Συχνότητα μαθημάτων: 2 φορές την εβδομάδα * 3 ώρες

Έναρξη νέου τμήματος κάθε 2 μήνες

► Κόστος σεμιναρίου 450€

► Θα εκδοθεί βεβαίωση παρακολούθησης αναγνωρισμένη.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2241078924

    Επικοινωνήστε μαζί μας    Μετάβαση στο περιεχόμενο