Για 1η χρονιά ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Anosis προτείνει στους γονείς  για αυτό το καλοκαίρι μια εναλλακτική πρόταση για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών ηλικίας 4 – 14 ετών στην πόλη, ενώ εκείνοι θα βρίσκονται στη δουλειά. Με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και την ηλικία τους τα παιδιά συμμετέχουν σε ολιγάριθμες ομάδες και μοιράζονται όμορφες εμπειρίες με καινούργιους φίλους.

 Το πρόγραμμα μας είναι προσαρμοσμένο στην κάθε ηλικιακή ομάδα προσφέροντας μοναδικές στιγμές μέσα από την δημιουργική απασχόληση, αντλώντας πληροφορίες που μπορούν στη συνέχεια να μετατραπούν σε γνώσεις και εφόδια για να έχουν μια καλύτερη αντίληψη της ζωής και του τρόπου που μπορούν να την αντιμετωπίσουν, καθώς επίσης και καλύτερη γνώση του εαυτού τους και του κόσμου γύρω τους.

Η Capoeira είναι μια Αφρο-Βραζιλιάνικη πολεμική τέχνη η οποία αποτελείται από τεχνικές πάλης, ακροβατικά, χορό, κρουστά και τραγούδι, σε ένα ρυθμικό διάλογο ανάμεσα στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Είναι το επαναστατικό αποτέλεσμα της ανάγκης των αποφασισμένων σκλάβων της Βραζιλίας για απελευθέρωση. Ανέπτυξαν ένα φαινομενικά παράξενο χορό, εμπνευσμένο από τις κινήσεις των ζώων της ζούγκλας, που μέσα του όμως έκρυβε δυναμικές τεχνικές αυτοάμυνας.

 

    Επικοινωνήστε μαζί μας    Μετάβαση στο περιεχόμενο