Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ANOSIS με κωδικό πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 2000500, υλοποιεί προγράμματα εκπαίδευσης με τίτλο «Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων» βάσει των όρων και των προϋποθέσεων που θέτει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων Ε.Φ.Ε.Τ.
Τα σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων είναι υποχρεωτικά, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 ΕΚ και ΥΑ 14708/17-08-2007).
Απευθύνεται σε όσους δραστηριοποιούνται στην παρασκευή, μεταποίηση, παραγωγή, συσκευασία, αποθήκευση, μεταφορά, διανομή, διακίνηση και προσφορά προς πώληση ή διάθεση τροφίμων.
Παραδείγματα τέτοιων επιχειρήσεων είναι οι υπάλληλοι που εργάζονται σε ενοικιαζόμενα με πρωινό, καφέ, εστιατόρια, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, κυλικεία, , σουπερ μάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, τυροκομεία, οινοποιεία, ελαιοτριβεία κ.λ.π.
Διάρκεια και κόστος:
Τα σεμινάρια είναι διάρκειας 10 ωρών και πραγματοποιούνται σε 1 ή 2 μέρες στους χώρους μας ή εξ αποστάσεως λόγω covid.
Κόστος Εκπαίδευσης για 1 άτομο: 60€
Κόστος Εκπαίδευσης για ομαδικές εγγραφές άνω των 5 ατόμων: 45€.
Μετά την παρακολούθηση του προγράμματος όσοι εκπαιδευόμενοι επιθυμούν δίνουν εξετάσεις για να αποκτήσουν βεβαίωση στην Υγιεινή και Ασφάλεια τροφίμων
Κόστος πιστοποίησης : 30€. (το ποσό καταβάλλεται στον ΕΦΕΤ )
Με την εγγραφή σας, παρέχεται άμεσα και προσωρινή βεβαίωση συμμετοχής η οποία σας καλύπτει μέχρι την ημερομηνία υλοποίησης του σεμιναρίου.