Για 1η χρονιά ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Anosis προτείνει στους γονείς  για αυτό το καλοκαίρι μια εναλλακτική πρόταση για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών ηλικίας 4 – 14 ετών στην πόλη, ενώ εκείνοι θα βρίσκονται στη δουλειά. Με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και την ηλικία τους τα παιδιά συμμετέχουν σε ολιγάριθμες ομάδες και μοιράζονται όμορφες εμπειρίες με καινούργιους φίλους.

 Το πρόγραμμα μας είναι προσαρμοσμένο στην κάθε ηλικιακή ομάδα προσφέροντας μοναδικές στιγμές μέσα από την δημιουργική απασχόληση, αντλώντας πληροφορίες που μπορούν στη συνέχεια να μετατραπούν σε γνώσεις και εφόδια για να έχουν μια καλύτερη αντίληψη της ζωής και του τρόπου που μπορούν να την αντιμετωπίσουν, καθώς επίσης και καλύτερη γνώση του εαυτού τους και του κόσμου γύρω τους.

Τι είναι D.A.S. Street Fighting; To D.A.S. Street Fighting είναι μία σύγχρονη, πλήρης και άκρως αποτελεσματική μέθοδος αυτοάμυνας για το σύγχρονο άνθρωπο.. Όλες οι κινήσεις του D.A.S. Street Fighting είναι πολύ απλές και εύκολες στην εκμάθηση τους από τον καθένα. Η απλότητα των τεχνικών είναι κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της μεθόδου.

Το D.A.S. Street Fighting μελετά την αυτοάμυνα στην σύγχρονη πραγματικότητα και τον εμπλουτισμό της μεθόδου με στοιχεία από τις επιστήμες της ψυχολογίας, της εγκληματολογίας, της κοινωνιολογίας, της νομικής κ.λ.π. Η μελέτη δεν αφορά μόνο το τεχνικό, αλλά και το τακτικό κομμάτι της αυτοάμυνας. Η εξάσκηση και η μάθηση του D.A.S. Street Fighting γίνονται με μεγάλη ασφάλεια. Ο ασκούμενος κατά την εξάσκηση δεν τραυματίζεται και δεν πονά, ενώ ταυτόχρονα εξοικειώνεται με την πραγματική μάχη στο δρόμο.

 

    Επικοινωνήστε μαζί μας    Μετάβαση στο περιεχόμενο