Για 1η χρονιά ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Anosis προτείνει στους γονείς  για αυτό το καλοκαίρι μια εναλλακτική πρόταση για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών ηλικίας 4 – 14 ετών στην πόλη, ενώ εκείνοι θα βρίσκονται στη δουλειά. Με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και την ηλικία τους τα παιδιά συμμετέχουν σε ολιγάριθμες ομάδες και μοιράζονται όμορφες εμπειρίες με καινούργιους φίλους.

 Το πρόγραμμα μας είναι προσαρμοσμένο στην κάθε ηλικιακή ομάδα προσφέροντας μοναδικές στιγμές μέσα από την δημιουργική απασχόληση, αντλώντας πληροφορίες που μπορούν στη συνέχεια να μετατραπούν σε γνώσεις και εφόδια για να έχουν μια καλύτερη αντίληψη της ζωής και του τρόπου που μπορούν να την αντιμετωπίσουν, καθώς επίσης και καλύτερη γνώση του εαυτού τους και του κόσμου γύρω τους.

Το Zumba Kids καλλιεργεί στα παιδιά βασικά στοιχεία συμπεριφοράς: Σεβασμό, πνεύμα συνεργασίας, ομαδικότητα, αυτοπεποίθηση, συντονισμό, δημιουργικόγητα, μνήμη, κοινωνικοποίηση.
Zumba Kids: Ιδανικό πρόγραμμα γυμναστικής, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά 6-14 ετών.

Δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να δραστηριοποιηθούν με τις αγαπημένες τους μουσικές.

Το μάθημα αποτελείται από χορογραφίες χωρισμένες σε βήματα, παιχνίδια και δραστηριότητες ώστε να είναι φιλικό προς τα παιδιά.

Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός για τα παιδιά: Να χορέψουν, να αγαπήσουν τη γυμναστική και να γίνει τρόπος ζωής!

 

    Επικοινωνήστε μαζί μας     

    Μετάβαση στο περιεχόμενο