35032
Απόφοιτοι
18
Σεμινάρια

Εκπαιδευτικός Όμιλος Anosis

Anosis, o Εκπαιδευτικός Όμιλος, o οποίος ιδρύθηκε το 1995 με σκοπό την πρωτοπόρα επαγγελματική εκπαίδευση, βασισμένη σε διεθνή πρότυπα.
Η ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχουμε, διασφαλίζεται αφενός από το στελεχικό μας προσωπικό που είναι άρτια εκπαιδευμένο και αφετέρου από τις διαρκείς επενδύσεις όλων αυτών των χρόνων, σε ποιοτικά προγράμματα σπουδών και νέες τεχνολογίες.

Στοχεύουμε στην παροχή των καλύτερων και πιο σύγχρονων τρόπων διδασκαλίας για άμεσα αποτελέσματα.

Τα επαγγελματικά μας προγράμματα είναι ειδικά διαμορφωμένα στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας, με εκπαιδευτικούς που έχουν εμπειρία και γνώσεις υψηλής ποιότητας και χρησιμοποιούν σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα όπως επίσης και πλατφόρμες εκπαίδευσης για δια ζώσης ή εξ αποστάσεως μάθηση.

Στόχοι για τους καταρτιζόμενους:

  •  Να παρέχουμε επαγγελματική κατάρτιση ανάλογα με την επιλεγόμενη ειδικότητα.
  • Να εξασφαλίσουμε τα κατάλληλα προσόντα μέσω της παροχής επιστημονικών, τεχνικών, επαγγελματικών και πρακτικών γνώσεων
  • Να διευκολύνουμε την επαγγελματική ένταξή των καταρτιζόμενων στην κοινωνία μέσα από συνεργασίες με επιχειρήσεις και εργοδότες

Διαθέτουμε:

  • 3 πιστοποιημένες αίθουσες διδασκαλίας
  • 10 πιστοποιημένους Εκπαιδευτικούς
  • 10 Εξωτερικούς Συνεργάτες.
  • Δίκτυο Εργοδοτών που μας εμπιστεύονται για την εκπαίδευσης του προσωπικού τους
  • Χιλιάδες καταρτιζόμενους-απόφοιτους που μας εμπιστεύτηκαν.

Καινοτούμε:

  • Χρήση πλατφόρμας για εξ αποστάσεως παρακολούθηση όλων των μαθημάτων μας στις ξένες γλώσσες
  • Χρήση εκπαιδευτικής πλατφόρμας για εκπαίδευση στους υπολογιστές με ασκήσεις και παραδείγματα

Προσφέρουμε:

O Εκπαιδευτικός Όμιλος Anosis  είναι αδειοδοτούμενο  Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  και Κέντρο Ξένων Γλωσσών, αναγνωρισμένο  πλήρως από το  Υπουργείο Παιδείας.

 

Anosis – Υπολογιστές

Για Ενήλικες: Ολοκληρωμένο πακέτο εκπαίδευσης και πιστοποίησης Υπολογιστών για Ενήλικες αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ και το Ελληνικό Δημόσιο.
Τα μαθήματα γίνονται σε μορφή ιδιαίτερου, εξετάσεις ανά εβδομάδα στο χώρο μας με ποσοστά που αγγίζουν το 100%. Εγγραφές όλο το χρόνο.

Η πολυετής εμπειρία μας στην εκπαίδευση των υπολογιστών που ξεπερνάει τα 25 χρόνια (από το 1995) και η συνεργασία μας με κορυφαίους φορείς πιστοποίησης δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές μας να είναι απόλυτα ανταγωνιστικοί και περιζήτητοι στην αγορά εργασίας.

Για παιδιά: Τμήματα Υπολογιστών και Ρομποτικής για παιδιά 4-16 ετών.

Δυνατότητα πιστοποίησης στους Υπολογιστές σε χρόνο ρεκόρ και συμμετοχής των παιδικών Τμημάτων Ρομποτικής σε Ελληνικούς και Διεθνείς Διαγωνισμούς

 

Anosis – Ξένες Γλώσσες

Εκπαίδευση και Πιστοποίηση  Αγγλικών, Ιταλικών, Ισπανικών.

Τμήματα  αρχαρίων, τμήματα τουριστικών υπαλλήλων , τμήματα προχωρημένων, πτυχία  αναγνωρισμένα από τον Α.Σ.Ε.Π.

Συνεργαζόμαστε με γνωστούς φορείς ξένων γλωσσών προσφέροντας τη δυνατότητα στους μαθητές μας να πιστοποιηθούν γρήγορα και οικονομικά, λαμβάνοντας γνώσεις που τους καθιστούν ικανούς να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της εργασίας τους

 

Anosis – Πανεπιστημιακές Σπουδές

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Anosis αποτελεί στρατηγικό  συνεργάτη της UCERT του Ομίλου D-GROUP, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Πανεπιστημίου Frederick,  για  την προώθηση των Προγραμμάτων Σπουδών του σε Ελλάδα και Βαλκάνια (εξ αποστάσεως & δια ζώσης Προπτυχιακά – Μεταπτυχιακά).

 

Anosis – Σεμινάρια

Εξ αποστάσεως ή δια ζώσης Σεμινάρια Security, Τεχνικού Ασφαλείας, ΕΦΕΤ, Autocad, Archicad, Εκπαιδευτές Ενηλίκων.

Anosis – Τέστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Δεξιοτήτων

Τεστ επαγγελματικού  προσανατολισμού που  έχουν προσαρμοστεί και σταθμιστεί στον  ελληνικό πληθυσμό με αναφορά στις ψυχομετρικές τους ιδιότητες  (εγκυρότητα, αξιοπιστία κλπ) .

Μετάβαση στο περιεχόμενο